15-12-2017 La película española Los amantes del círculo polar del director Julio Medem

Con subtítulos en neerlandés.

Ana y Otto cuentan su apasionada y secreta historia de amor que se extiende desde los ocho años hasta los veinticinco. Todo empieza en 1980, cuando dos niños, a la salida de un colegio, echan a correr por distintos motivos. Desde ese día, las vidas de Ana y Otto formarán un círculo que se cerrará en Finlandia, al borde del Círculo Polar.

Het einde is steeds weer het begin:Van de poolcirkel tot een papieren vliegtuigje, alles hangt met elkaar samen in Los amantes del círculo polar, de vierde film van de Spaanse regisseur Julio Medem. Verstokte romantici kunnen hun hart ophalen bij dit ongewone liefdesverhaal. Toeval bestaat niet, alles is voorbestemd.

De geliefden uit de titel, Otto en Ana, weten vanaf de eerste ontmoeting dat ze bij elkaar horen. Ze zijn acht jaar oud. Zwijgend zitten ze op de achterbank van de auto terwijl hun ouders voorin verliefd op elkaar worden. Eenmaal tiener en stiefbroer en -zus zoenen ze elkaar voor het eerst boven een aardrijkskundig boek over de poolcirkel, die later in hun liefdesleven een cruciale rol zal gaan spelen. Het is een van de vele ogenschijnlijk onbelangrijke details dat later van groot belang blijkt te zijn. Het is sowieso opletten geblazen, want afwisselend wordt het perspectief van Otto en Ana op dezelfde gebeurtenissen gegeven, zodat we beide versies van hun romance kunnen vergelijken.

Trailer de ‘Los amantes del Círculo Polar’

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *